FEB

Montalat, físic i rebot per al Salt

EBA. L'expivot de l'Adepaf, de 2,03 m i 22 anys, tanca la plantilla del Multiópticas, que treballa des de dilluns per repetir l'èxit de la temporada passada

El Multiópticas Salt ha aconseguit el reforç desitjat i necessari per a la pintura. Si més no, la principal carència, quilos a dins, sembla resolta amb Xavi Montalat, pivot de 2,03 m i 22 anys que va militar del 2011 al 2013 a l'Adepaf (Copa Catalunya).

Montalat, que ja es va entrenar dilluns amb la resta de companys en la primera sessió de pretemporada, destaca per la seva corpulència i presència física. És un jugador interior de pes, amb bon salt i bona capacitat atlètica. La seva duresa en defensa al pal baix i la capacitat per i intimidadora són les seves virtuts. Seu és el rècord de taps a Copa Catalunya (cinc, dos cops).

L'exjugador de l'Adepaf aportarà molta defensa interior pel seu cos i també per la bona lectura en les ajudes. Montalat sap finalitzar les situacions d'atac. Una incorporació més que notable, que tanca la plantilla de Surís donant-li equilibri i acompanyant a dins Marc Bartrolí, Joan Busquets, Genís Bover, Jordi Geli i Marc Busquets. Montalat, que havia estat aturat les darreres dues temporades, serà una ajuda més perquè el Multiópticas repeteixi la fita de la temporada passada (11è, 10 victòries).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)