FCBQ

Al Bisbal li surt creu en un final igualat i agònic

Copa Catalunya. Macau falla el tir decisiu en un partit que els de Lluís Feliu controlaven al descans (35-27) i que no van rematar davant l'ofici rival

El tir alliberat de Macau a pocs segons del final no va entrar. Va sortir creu en la darrera acció, que hauria donat el tercer triomf consecutiu als de Lluís Feliu. La ratxa positiva es va trencar a casa i contra un gran rival, en un partit físic, de contacte i ritme frenètic. Els locals van poder fer baixar l'encert rival en el segon quart i, mantenint el seu estil de córrer, van arribar al descans amb un interessant 35-27. El Vic sempre es va aferrar al matx i en el tram final va compensar el 8-0 de Mitjà posant-se al davant i sumant la victòria.

SOL GIRONÈS 58 VIC 59

SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (4), Mitjà (13), Nieto (9), Frau (4) i Soler (5) –cinc inicial–; Macau (2), Castillo (6), Vilà (3), Ramírez (3), Poch (2), Serra (2), Oliva (5). 9 triples: 3 Mitjà, 2 Nieto, 1 Castillo, Vilà, Ramírez, Soler. 7/9 en tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat. UNIVERSITAT DE VIC: Garrote (17), Juanola (17), Pirés (2), López (4), Pous (2) –cinc inicial–; Comas, Freixas (5), Balanzó (6), Vidal (6), Espaulella. 6 triples: 4 Juanola, 2 Garrote. 5/14 en tirs lliures. 16 faltes personals. Cap eliminat. PARCIALS: 18-19, 17-8, 8-12 i 15-20.