FCBQ

El Bisbal trenca la ratxa de victòries

Copa Catalunya masculina

SOL GIRONÈS 66 MATARÓ 76

SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (22), Castillo (10), Mitjà (6), Serra (2) i R. Oliva (6) –cinc inicial–; Macau (2), Vila (10), Poch (4), Frau (2), C. Oliva (2), Soler i Yepes. 5 triples: 2 Vila i Mitjà, i 1 Castillo. 3/10 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminats: R. Oliva i Soler. BOET MATARÓ: Canals (10), Viñas (15), Franch (4), Forcada (6), Homs (12) –cinc inicial–; Rubio (8), Gómez (8), Arnau (2), Ruzafa (11). 3 triples: 2 Viñas, 1 Ruzafa. 21/32 en tirs lliures. 18 faltes personals. PARCIALS: 21-21, 15-19, 14-10 i 16-26. COMENTARI: El Mataró va trencar la ratxa de tres victòries consecutives del Bisbal, que ahir va acusar la falta d'encert contra un rival poderós a la pintura. De fet, els visitants van arribar a llançar 22 tirs lliures més que els empordanesos, producte de la seva insistència en el joc interior amb Gómez i Homs. El partit va ser força igualat fins al darrer quart. Amb empat a 50, el Mataró va sortir fort, amb un 0-5 i un Viñas inspirat. A sis minuts del final i amb 56-59, un 0-6 (56-65) va acabar de trencar a l'equip de Lluís Feliu, que ahir va veure la cistella molt petita (5/27 en triples).