FEB

Eric Surís tanca una etapa de vuit anys al Salt

EBA. El tècnic admet que encara no sap si entrenarà el curs vinent, si bé l'Spar Citylift Girona el contempla com a possibilitat

Amb la permanència segellada des del febrer, el Salt tancarà diumenge la segona temporada a EBA a casa rebent l'Igualada. El que a priori era un partit sense cap transcendència servirà per dir adéu a Eric Surís. El tècnic, de 33 anys, ha decidit cloure una etapa de vuit temporades al club: set en el primer equip –amb l'ascens a EBA inclòs, en el curs 2013/14– i una, la primera (2008/09), al capdavant del júnior interterritorial. “El cor diu una cosa i el cap, una altra. I he fet cas al cap. S'ha de tancar un cicle i el millor és fer-ho ara, després d'una temporada bona”, va explicar.

Surís ja va meditar deixar l'equip a final del curs 2014/15 després d'assolir in extremis la permanència a Martorell, però els jugadors el van convèncer. I ara ho tenia clar des de feia temps, si bé ho ha comunicat aquesta setmana a la junta directiva. “Els resultats eren bons, però el pas dels anys crea inèrcies i fa que tothom s'acomodi. Jo tinc una relació fantàstica amb la plantilla, de molta confiança, però considero que el millor per a tots és que arribi algú nou, aire fresc”, va recalcar. El club iniciarà ara la recerca d'un substitut de garanties per a la propera campanya. De la resta de cos tècnic, se sap que el delegat, Bernat Vivolas, tampoc continuarà. S'haurà de veure què passa amb la plantilla, si bé el mateix Eric Surís creu que el “bloc continuarà”.

L'Spar Citylift

Ara vol fer una pausa per agafar perspectiva. Continuarà com a director tècnic del GEiEG, però no sap si entrenarà el curs vinent o s'agafarà un any sabàtic. “Ja ho veurem. No tinc res acordat amb ningú. Estic obert a tot, però ha de ser un projecte que m'il·lusioni i em motivi”, va dir l'entrenador.

Precisament, una de les possibilitats obertes és la de substituir Xavi Fernández a l'Spar Citylift. Ell respon al perfil traçat per Pere Puig, el director esportiu –”algú jove, serà la seva primera experiència professional”– i, de fet, ja se'l va contemplar quan es va destituir Miguel Ángel Ortega, abans de decantar-se per Fernández. Des de llavors, no hi ha hagut contactes, ni lògicament se li ha adreçat cap oferta formal, però el club gironí el té molt present.

LLIGA FEMENINA

Al febrer, quan va acomiadar Miguel Ángel Ortega, el club gironí ja el va tenir en compte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)