Més bàsquet

Forta demanda

Eurolliga. A banda del FC Barcelona Lassa, que oficialment no havia fet cap moviment fins ahir, pel cap baix hi ha set clubs més que també estan immersos en la recerca d'un o dos bases

Ahir va fer 25 dies que va acabar la lliga i el Barça Lassa no havia fet oficial cap moviment de jugadors en la seva plantilla. En té dotze amb contracte, però necessita refer el joc interior a través d'alguna rescissió (Samuels o Lawal) i, sobretot, li urgeix definir l'equip en la posició de base. És en aquest punt on Rodrigo de la Fuente està esmerçant més esforços, consensuant qualsevol moviment amb Georgios Bartzokas.

L'oferta de qualitat que ofereix el mercat és escassa i pràcticament inviable si no és a través de clàusules o compensacions a clubs i, afegit a això, el Barça té un altre important escull en el fet que no està sol en aquesta recerca. Ni molt menys: pel cap baix hi ha set clubs d'Eurolliga més que necessiten fitxar un o dos bases.

Qui està com el Barça és el Galatasaray d'Ergin Ataman, encara sense cap director de joc. No és l'únic equip turc (amb molts diners) que necessita un base: al Darussafaka de David Blatt li manca un acompanyant de Wanamaker. El Brose, exequip de Wanamaker, té Zisis i ha renovat Strelnieks, però en vol més tot i tenir el jove Nikolic. L'Estrella Roja té Jovic i ha reclutat Jenkins, que pot actuar de base, per bé que no és segur que pugui retenir el primer. El Baskonia només té Rafa Luz, i el Madrid, el Panathinaikòs i l'Unics, tot i tenir coberta la posició, també busquen reforçar-la –els de Laso tenen emparaulat el retorn de Draper–, cosa que no descarta l'EA7.

En l'homenatge a Diamantidis

El FC Barcelona Lassa prendrà part els propers 16 i 17 de setembre en el torneig d'homenatge a Dimitris Diamantidis que organitza el Panathinaikòs. A banda del club local i del blaugrana –inicialment s'havia fet invitació al Real Madrid, però els blancs van declinar-la–, també hi prendran part el Maccabi Tel Aviv i el vigent campió de l'Eurolliga, el CSKA de Moscou dirigit per Dimitris Itoudis, que va treballar amb Diamantidis durant vuit anys (2004-2012).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)