ACB

El Nou Congost s'il·lusiona

Bàsquet. Lliga Endesa. L'ICL Manresa ha fet set fitxatges en un temps rècord i ha construït una plantilla que fa ser optimista; a Ibon Navarro només li falta un pivot per tancar l'equip

L'ICL Manresa podria fer oficial avui el fitxatge de Joe Trapani (2,03 m, 1988) i en només dues setmanes haurà incorporat set jugadors, que han retornat la il·lusió al Nou Congost. L'últim, Trapani, és un pivot nord-americà amb passaport italià –per tant, no ocupa plaça d'extracomunitari– que prové del Cholet francès, on ha fet unes mitjanes de 12,7 punts, 6 rebots i 15,1 de valoració per partit. Aquest pivot de poc més de dos metres es va formar a la Universitat de Boston College, no va ser elegit en el draft i va jugar a Itàlia (Pesaro, Forli i Novipiu Casale), a Alemanya (Bayreuth), a Bèlgica (Charleroi) i també amb els Maine Red Claws, l'equip que tenen els Boston Celtics a la lliga de desenvolupament abans d'aterrar a França, primer al Rouen i després al Cholet.

Amb l'arribada dels joves del Partizan Cvetkovic i Aranitovic, els manresans han aconseguit un plus de caràcter i joves descarats en el perímetre. A ells s'hi ha sumat Suggs, que té molta facilitat ofensiva mentre que el fitxatge inesperat ha estat el de Pere Tomàs perquè econòmicament no era possible i s'han donat les circumstàncies per poder-lo fer efectiu. Això ha canviat una mica el dibuix que tenien pensat de l'equip.

Pere Romero, satisfet

El director esportiu va assegurar ahir que estan treballant per l'última peça però que no tenen pressa. Romero va voler llançar un avís: “És molt important que hi hagi il·lusió amb l'equip que estem fent però cal tocar de peus a terra. El curs passat quan vam començar bé es parlava de la copa i vam acabar patint, hem d'anar pas a pas, ho sabem i volem que l'afició estigui contenta, però una mica a l'expectativa”.

Antetokounmpo podria fitxar pel MoraBanc

L'ESPORTIU

El MoraBanc Andorra continua il·lusionant amb la confecció de la plantilla. Després de la renovació de Joan Peñarroya i els fitxatges del francès Albicy, de l'escorta txec Jelinek, el pivot Stevic, Nacho Martín i la incorporació de la revelació de la LEB Or Burjanadze els andorrans podrien fitxar Thanasis Antetokounmpo. El grec, germà del jugador de l'NBA Giannis, ha estat aquesta temporada als Estats Units però sense protagonisme. De fet només ha jugat dos partits amb els Knicks i ha jugat amb l'equip de la lliga de desenvolupament (la D-League) amb els Westchester Knicks, en què ha acreditat 12,3 punts i 5,1 rebots de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)