Ral·lis

El Costa Brava Històric serà “històric” de veritat

Ral·lis. La prova de regularitat passarà pels millors trams del mundial a Catalunya

“Prepareu-vos.” Àlex Romaní –excopilot professional i president de l'entitat organitzadora del Costa Brava Històric, RallyClassics– avisava així els participants presents en la presentació de la prova, ahir al concessionari BMW Barcelona Premium de Sant Adrià del Besós. No n'hi ha per menys, perquè els 1.600 km de recorregut –600 dels quals repartits en 43 trams de regularitat, en què els cotxes han de calcar una mitjana de fins a 50 km/h– fan d'aquesta onzena edició “un dels cinc ral·lis de regularitat més importants d'Europa”, va assegurar Romaní. “Cada any pugem el llistó, i enguany volem que l'Històric sigui històric de veritat”, hi va afegir.

El recorregut de la prova es manté secret fins avui, el dia en què arrencarà la primera etapa des del passeig Marítim de Lloret de Mar –seu històrica del ral·li–, a les 19 h. Romaní, però, va avançar que la ruta inclourà tots els trams famosos del Costa Brava de l'època en què va puntuar per al mundial (1991-2004). A més, també s'hi faran els circuits tancats de Can Padró, Sils i Lloret Water World (aquest, de terra), pensats per a la diversió i l'espectacle per als pilots i el públic.

Un total de 80 cotxes participen en el ral·li, que s'acabarà diumenge a les quatre de la matinada a Lloret i que dissabte al vespre farà escala al Port Olímpic de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)