Internacional

“A tots els jugadors ens fa molta il·lusió poder estar en la selecció catalana”

Copa del Tricentenari. El capità Marc Navarro va explicar que volien guanyar i que, tot i estar de vacances, van poder ser competitius

Els jugadors de la selecció catalana no van parar de fer-se fotografies amb la copa i amb els seus familiars després de guanyar la final de la copa del Tricentenari. El capità Marc Navarro va definir molt bé l'alegria que es veia a sobre la pista: “La veritat és que a tots els jugadors ens fa molta il·lusió poder participar amb la selecció catalana i volíem guanyar.” Marc Navarro va reconèixer que havia estat difícil, ja que ells feia un mes i mig que estaven de vacances de competició i els francesos un mes preparant el campionat d'Europa. Tot i això el capità de la selecció va explicar que s'havien pogut conjuntar mínimament i ser competitius. “Ha estat un partit molt dur, però al final, encara que segui en les directes, hem pogut guanyar i estem molt contents.”

El seleccionador català Jordi Camps va explicar que en l'inici del partit els fa faltar una mica de sort per encarrilar la final: “Ja havia dit que França era una selecció molt complicada però, tot i això, hem de ser conscients que hem fet gairebé vuit pals i ens ha faltat aquest pèl de sort que si en comptes d'encaixar el 0-1 haguessin fet l'1-0 i el 2-0 tot hagués estat una altra cosa.” El seleccionador català va reconèixer que al final del partit havien arribat justos de forces i que potser els havia faltat frescor per aguantar el resultat favorable en els últims minuts. “En una contra i un llançament exterior ens han fet l'empat”, és lamentava. Jordi Camps valorava positivament el paper de Catalunya en el torneig i va voler agrair al públic la seva assistència. “Crec que han vist un bon espectacle. Tot i haver empatat, tant elsm uns com els altres hem anat a fer gols i els porters han estat molt bé.” Respecte a les faltes directes que van decidir el campió, va explicar: “En les faltes directes decideix el que té més qualitat de jugadors, i en aquest cas érem nosaltres.”

ELS PROTAGONISTES

Amb dos dies d'entrenament ens hem conjuntat mínimament i hem estat competitius
Marc Navarro
CAPITA DE LA SELECCIÓ CATALANA
Poder competir amb Catalunya i defensar aquesta samarreta per nosaltres és molt
Jordi Camps
SELECCIONADOR CATALÀ
Hem arribat molt justets al final i potser ens ha faltat una mica de frescor en els últims minuts per aguantar el resultat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)