Internacional

El Noia ha de remuntar a casa i el Calafell, a fora

Copa de la CERS. El Reus i l'Igualada tenen avantatge per passar als vuitens

El Noia Freixenet i el Café Crem Calafell Tot l'Any hauran de remuntar per classificar-se per als vuitens de final de la copa de la CERS. Els de Sant Sadurní van perdre per la mínima (2-1) a la pista del Barcelos portuguès i s'encomanen a la màgia de l'Ateneu (19.30 h) per aconseguir-ho. El Noia sempre ha remuntat en el seu pavelló un desavantatge d'un gol en competició europea. El Calafell ho té molt més complicat, ja que ha de remuntar a la pista de l'Sporting de Portugal (17.00 h). Va perdre a casa per un mínim 2-3 en el seu debut a Europa.

El Monbus Igualada i el Reus Deportiu van guanyar clarament el partit d'anada i ho tenen pràcticament sentenciat. Els igualadins visiten el Turquel amb un 6-0, i en principi no haurien de tenir problemes, tot i jugar a Portugal (22.00 h). Els roig-i-negres visiten el Villach austríac (18.00 h), i ja ho tenen tot fet desprès del 17-1 a Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)