Internacional

El Vendrell guanyava el Porto per 7 a 3 i va acabar perdent

Lliga europea. Va estar a punt de donar la gran sorpresa però va pagar l'esforç al final

PORTO9

VENDRELL7

MORITZ VENDRELL: Fox, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Miras –equip inicial–; Lluís Ferrer i David Martínez. PORTO: Magalhaes, Moreira, Barreiros, Caio i Jorge Silva –equip inicial–; Edo (p.s.), Rafa, Reinaldo Ventura, Helder Nunes i Victor Hugo. GOLS: 1-0 (3') Miras. 2-0 (6') Mitjans. 2-1 (14') Moreira. 3-1 (19') Miras, de penal. 3-2 (22') Rafa. 4-2 (29') Mitjans. 5-2 (32') Mitjans. 6-2 (33') Mitjans. 6-3 (40') Jorge Silva. 7-3 (41') Lluís Ferrer. 7-4 (42') Jorge Silva. 7-5 (42') Jorge Silva. 7-6 (45') Caio. 7-7 (45') Helder Nunes. 7-8 (46') Jorge Silva. 7-9 (50') Caio. ÀRBITRES: Ferrari i Galoppi (Itàlia). Targeta blava a Miras. COMENTARI: El Moritz Vendrell va perdre un partit que pràcticament tenia guanyat quan faltaven nou minuts per al final, quan superava per 7 a 3 el Porto. El cansament en els últims minuts i la qualitat del seu rival portuguès, que ha estat el subcampió de la lliga europea les dues darreres temporades, van ser clau per a una dolorosa derrota. Els penedesencs van començar bé el partit, amb dos gols en els primers minuts, i van saber aguantar el joc del Porto fins arribar al descans, amb un 3 a 2. El porter Fox va fer bones aturades i en l'inici del segon temps Mitjans va fer agafar avantatge a l'equip amb 3 gols seguits. El Porto va demostrar la qualitat al final, i amb gols del veterà Jorge Silva i el jove Helder, Nunes va capgirar el resultat.