El Vendrell segueix fort a casa i derrota el Vic, el tercer

Ok Lliga. Els del Baix Penedès van saber remuntar un gol inicial dels osonencs

VIC2

VENDRELL3

MORITZ VENDRELL: Xus Fernández, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Miras –equip inicial–; Lluís Ferrer, David Martínez. CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Torres i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Ferran Font. GOLS: 0-1 (2') Torres. 1-1 (7') Jordi Ferrer. 2-1 (19') Miras, de penal. 3-1 (40') Mitjans, de falta directa. 3-2 (48') Ordeig. ÀRBITRES: Prades i Tavera. Van mostrar targeta blava a Titi Roca i Ferran Font. FALTES: 11 del Vendrell i 8 del Vic. COMENTARI: El Moritz Vendrell segueix fort al seu pavelló i en aquesta ocasió va derrotar per la mínima el Vic, sumant la quarta victòria consecutiva davant la seva afició. Els osonencs, que ocupen la tercera posició a la taula, es van avançar en el resultat amb un gol molt matiner, però no van poder consolidar l'avantatge i els del Baix Penedès van empatar cinc minuts després. Els locals van buscar amb ganes la remuntada, però només ho van poder fer amb jugades de bola aturada. Abans del descans, van marcar de penal i després, ben entrada la segona meitat, ho van fer de falta directa (3-1). El Vic va disposar d'una falta directa els darrers deu minuts de partit, però la va desaprofitar i, quan només en faltaven dos per acabar, va tornar a marcar. Els locals van saber aguantar i van sumar tres importants punts.