Més hoquei

El Vic deixa fora el campió

La copa. El conjunt osonenc va remuntar un 0-2 contra el Moritz Vendrell en una gran segona part en què va sortir molt decidit i va aprofitar la rotació per desgastar el rival

VENDRELL3

VIC6

El vigent campió de la copa, el Moritz Vendrell, va quedar eliminat a la primera i no podrà revalidar el títol. El Vic el va superar després de remuntar un 0-2 inicial i sentenciar en una gran segona meitat en què va sortir decidit a capgirar el resultat.

Els dos conjunts van sortir a buscar el primer gol amb ganes, conscients que si aconseguien situar-se davant ja tindrien el primer pas fet. Cristian Rodríguez va tenir una bona ocasió en el primer minut i en el quart Jordi Creus va fer dues bones rematades seguides. En el minut 8 va arribar la primera gran ocasió, amb un penal favorable al Vendrell. Sergi Miras el va llançar, però va anar fora. Ell mateix va recollir el rebot a la tanca i va aixecar la bola per sobre del porter del Vic i va inaugurar el marcador. El Vic va respondre amb una ocasió de Mia Ordeig, però no havien passat ni dos minuts del primer gol que els vendrellencs van tornar a marcar gràcies a una bona jugada de Miras, que va enviar a dins la porteria rival Eloi Mitjans. El Vendrell era molt efectiu en atac i a la porteria Guillem Fox va desfer dues bones accions dels osonencs. El tècnic del Vic, Ferran Pujalte, va fer canvis i van donar resultat ja que una jugada entre Jordi Burgaya i David Torres va significar l'1-2 a set minuts del descans. El mateix Torres va veure la targeta blava un minut després, però el porter del Vic, Carles Grau, va aturar la falta directa que van tenir els penedesencs. Els osonencs van aguantar bé amb inferioritat i quan van recuperar l'home exclòs van intentar aconseguir l'empat, sense èxit.

En l'inici de la segona meitat els osonencs van posar una marxa més al seu ritme i van començar a tenir ocasions per empatar. Van desaprofitar un penal en el primer minut, però Torres va empatar poc després. El Vic robava boles i tenia ocasions, però no era del tot encertat i no va poder transformar una falta directa que l'hauria situat davant. El 3-2 va arribar per fi en el minut 31 gràcies a David Torres, que va marcar el seu tercer gol de la nit. Amb el resultat a favor el Vic es va agafar un descans i va esperar una altra oportunitat per sentenciar, que va arribar en forma de penal. (4-2). Amb el pas a la semifinal encarrilat, el Vic va dominar el partit i va incrementar la diferència.

PROTAGONISTES

CP VIC: Grau, Ordeig, Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –inicial–; Torres, Burgaya, Font i Presas. MORITZ VENDRELL: Fox, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Miras –equip inicial–; Lluís Ferrer i David Martínez. GOLS: 0-1 (8') Miras. 0-2 (10') Mitjans. 1-2 (18') Torres. 2-2 (29') Torres. 3-2 (31') Torres. 4-2 (37') Cristian Rodríguez, de penal. 5-2 (47') Font, de falta directa. 6-2 (48') Ordeig. 6-3 (49') Mitjans. ÀRBITRES: Ivan González i Alberto Garrote. Targeta blava a Torres. FALTES: 5 del Vic i 16 del Vendrell. INCIDÈNCIES: El Vendrell va sortir a la pista amb una camiseta en suport d'Àngel Rodríguez, sancionat per dopatge.
Amb el 0-2 ens ha faltat rematar el partit. Hem donat vida al Vic i ho han sabut aprofitar
Lluís Ferrer
JUGADOR DEL MORITZ VENDRELL

LA DADA

Fins al 0-2 hem anat bé, però a partir d'aquí sembla que no hàgim competit. El 4-2 ha sigut vital
Pere Varias
TÈCNIC DEL MORITZ VENDRELL
3
gols
de David Torres van servir al Vic per remuntar el partit. El davanter va estar molt inspirat.
Ara comença la copa per al Vic. El primer partit sempre és complicat i l'hem sabut resoldre
Ferran Pujalte
TÈCNIC DEL VIC
El partit s'ha complicat, però hem reaccionat i hem fet una segona part espectacular