OK Lliga

Quatre fitxatges i tres recanvis

Hoquei sobre patins.El Barça 2015/2016 comptarà amb Lucas Ordóñez (Valdagno), Edu Lamas (Liceo) i Xavi Costa (Reus) i té lligat el jove Àlex Rodríguez (Voltregà), que jugarà cedit

El Barça va iniciar ja fa mesos la reestructuració de la seva plantilla anunciant al gener a l'argentí Reinaldo García que no continuaria. Durant el mes de març va comunicar també a Raül Marín que no negociaria amb ell l'ampliació del contracte, i tampoc no renovarà Marc Torra. Reinaldo se'n va al Porto, Marín torna al Reus i Torra podria anar al Bassano. Encara que el club no anunciarà els fitxatges fins que no jugui la final a quatre de la lliga europea els dies 2 i 3 de maig, els recanvis són el golejador del Valdagno Lucas Ordóñez –una figura–, el defensa del Liceo Edu Lamas –consistència al darrera– i el davanter del Reus Xavi Costa, l'ampostí que va triomfar al Moritz Vendrell i que l'estiu passat va jugar l'europeu amb la selecció espanyola i va oferir un bon rendiment. Costa tenia una bona oferta del Bassano, però s'ha decantat pel Barça i serà el recanvi natural que donarà descans al pitxitxi Pablo Álvarez.

Així mateix, el Barça té lligat el davanter del Voltregà de 21 anys Àlex Rodríguez, un dels jugadors amb més projecció de l'OK Lliga, que jugaria cedit la temporada vinent. El Barça també té cedit l'argentí del Valdagno Maxi Oruste, però no es planteja recuperar-lo.

Torna Pablo Álvarez

El Barça té dissabte a casa (13.00 h) l'oportunitat de sentenciar la lliga contra el Liceo. Li treu cinc punts, i si venç en seran vuit i en quedaran només nou en joc. La gran notícia a les files del conjunt de Ricard Muñoz serà el retorn de Pablo Álvarez, que es va lesionar contra l'Igualada el 15 de març a l'adductor major de la cama dreta. No estarà al cent per cent, però sí en condicions d'ajudar els companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)