Més hoquei

El Girona va llançat

Hoquei sobre patins. Va obtenir a la pista del'Arenys de Munt el sisè triomf seguit i s'aferma en la zona d'ascens a l'OK Lliga

A. MUNT 2 GIRONA 5

ARENYS DE MUNT: Burgaya, Illa, Fitó, Roca i Daumal –equip inicial–; Cusachs, Gallardo i Truyols. CITYLIFT GIRONA: Llaverola, Gómez, Hernández, Pelicano i Contreras –equip inicial–; Garcia, Illa i Canet GOLS: 1-0 (26') Roca, de penal. 1-1 (26') Pelicano. 2-1 (32') Fitó. 2-2 (32') Pelicano, de penal. 2-3 (34') Hernández. 2-4 (36') Garcia. 2-5 (48') Pelicano. ÀRBITRES: Gorina i Garcia. COMENTARI: El Citylift Girona va sumar a la pista de l'Arenys de Munt la sisena victòria consecutiva, que serveix per confirmar el gran moment que travessa en la primera estatal, i s'aferma en la zona d'ascens a l'OK Lliga avançant el Manlleu en el tercer lloc. L'equip que prepara Ramon Benito és tercer amb cinc punts de marge sobre el Sant Feliu, que és cinquè i que encapçala el grup d'equips que no estan en zona d'ascens. El Barça Lassa B, el líder, no pot pujar perquè és un equip filial. Sigui com vulgui, en el partit jugat ahir, la capacitat golejadora inqüestionable de Raül Pelicano va ser decisiva, ja que va igualar amb rapidesa primer l'1-0 i després el 2-1 en un inici de segona part prou mogut després que el primer temps s'acabés amb empat a zero. A partir del 2-2, els gironins van posar la directa i van enllestir el compromís amb solvència i evitant patiments.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)