OK Lliga

Derbi selvatà d'igualtat, en punts i objectius

OK Lliga. El SHUM Balder Técnica i el Lloret Vila Esportiva hi arriben amb els mateixos punts i pensant a allunyar-se del descens

El SHUM Balder Técnica i el Lloret Vila Esportiva arriben al derbi selvatà de la segona volta empatats a punts, amb les mateixes victòries, empats i derrotes, i el mateix objectiu d'aconseguir el triomf i allunyar-se de la zona perillosa del descens. Els maçanetencs tindran cert avantatge pel fet de jugar a casa davant la seva afició, però també són conscients que al seu pavelló no estan aconseguint els resultats esperats i han sumat més punts fora de casa que a casa. Els lloretencs tornen a afrontar un desplaçament amb el pes que és la seva assignatura pendent i sabent que encara no han aconseguit cap victòria lluny del seu pavelló. Van puntuar en el primer que van fer a Vilafranca del Penedès però després han encadenat sis derrotes en sis desplaçaments.

El pitjor atac

Un dels problemes del Lloret són els pocs gols que marca. Només n'ha sumat 39 i és el pitjor atac, juntament amb el de l'Alcoi. El SHUM n'ha fet 58 i és el quart que més n'ha fet. Pel que fa a gols encaixats, els maçanetencs són el tercer equip més golejat, empatats amb dos equips més, amb 63, i els lloretencs són els setens amb 58.

Tot això, però, ben segur que quedarà aparcat tan bon punt els dos equips surtin a la pista ja que el partit és un derbi comarcal, i les dades n'hi ha per oblidar-les i pot passar de tot en l'enfrontament. En el partit de la primera volta el Lloret va guanyar a casa per 4-2.

Antecedents favorables al Lloret

El SHUM i el Lloret han coincidit set vegades en la màxima categoria i els resultats a Maçanet de la Selva han estat més favorables als lloretencs. El SHUM va perdre els tres primers partits contra el Lloret, després va empatar els tres següents i en el darrer va guanyar. La primera vegada que es van enfrontar va ser en la temporada 2002/03 i els visitants es van imposar per 1-3. El primer punt dels locals va arribar en el curs 2006/07, amb un 2-2, i la primera i fins ara única victòria del SHUM a casa contra el Lloret va ser en el curs 2012/13, per 5-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)