Dos gols d'Eric Martel culminen la remuntada

Futbol sala. El Marfil perdia per 3-1 i va guanyar a tres segons del final

MARFIL4

PENÍSCOLA3

PENÍSCOLA: Ivan, Charly Maza, Asensio, Michel i Diego Blanco –cinc inicial–; Contreras, Buitre, Gonzalo, Carlos Añós i Juanqui. MARFIL SANTA COLOMA: Isaac, Rubén, Sepe, Albert Segura i Adolfo –cinc inicial–; Lluc, Rafa López, Medina i Eric Martel. GOLS: 1-0 (8') Carlos Añós. 1-1 (17') Sepe. 2-1 (20') Charly Maza. 3-1 (27') Gonzalo. 3-2 (30') Adolfo. 3-3 (39') Eric Martel. 3-4 (40') Eric Martel. ÀRBITRES: Madorrán i Ramírez. Van mostrar doble targeta groga a Carlos Añós. COMENTARI: Dos gols d'Eric Martel en l'últim minut del partit van culminar la remuntada del Marfil Santa Coloma, que es va emportar la victòria en la seva visita a la pista del Peníscola. Els colomencs no es jugaven res en aquest última partit de la fase regular, però van sortir a buscar la victòria i van tenir ocasions. Els locals, però, es van avançar i van arribar al descans amb un 2-1. En la represa el Peníscola va ampliar l'avantatge però Adolfo, poc després, va tornar a fer entrar en el partit els colomencs en marcar el 3-2. En els darrers minuts el Marfil va fer sortir el porter jugador i Eric Martel va empatar a un minut del final. Els dos conjunts van anar a buscar la victòria i el més llest va ser Eric Martel, que va marcar el 3-4 definitiu per als de Santa Coloma quan faltaven només 3 segons per al final del partit.