Més esport

Damm, primer patrocinador

Jocs Mediterranis Tarragona 2017. El grup cerveser català aportarà tres milions d'euros per a l'organització dels Jocs així com actes socials, culturals i esportius fins al 2017

Estrella Damm és el primer patrocinador i soci oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La signatura de l'acord de patrocini es va dur a terme ahir al matí en un acte que es va fer als Jardins de l'Amfiteatre de Tarragona amb la participació de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president del comitè organitzador dels Jocs, i Enric Crous, director general del Grup Damm. L'acord s'emmarca dins el pla de patrocini dels Jocs, amb el qual s'estima assolir uns trenta milions d'euros en patrocinis privats per organitzar part del vessant operatiu de la competició.

Amb aquest acord, com a primer patrocinador dels Jocs, el grup cerveser català vol subratllar el seu compromís envers la ciutat de Tarragona i la voluntat de continuar donant suport als principals esdeveniments esportius i culturals que es duen a terme arreu del país. Damm ha tingut en compte el fet que en els Jocs Mediterranis 2017 hi ha 16 municipis que en són seu –14 dels quals a les comarques de Tarragona–, que seran l'escenari de les diferents competicions de 36 disciplines esportives.

El patrocini de la centenària empresa cervesera suposarà una aportació de tres milions d'euros en els pròxims quatre anys, no només per donar suport a l'organització dels Jocs, sinó també al conjunt d'activitats de caire social, cultural i esportiu que es desenvoluparan des d'ara fins al 2017.

L'alcalde de Tarragona i president del comitè organitzador, Josep Fèlix Ballesteros, va destacar la importància de l'acord. “És un dia molt important per als Jocs. No només signem el nostre primer gran company de viatge, sinó que ho fem amb el Grup Damm, una marca de referència en tot el territori i un clar exponent dels valors i la cultura mediterrània”, va dir Ballesteros. D'altra banda, el director general del Grup Damm, Enric Crous, va posar l'èmfasi en el compromís de la seva empresa amb l'esport. “Es remunta als inicis de la companyia i l'hem anat reforçant amb el pas dels anys, ja que a través de l'esport també contribuïm a la projecció internacional del país”, va dir Crous. “Tarragona és la ciutat perfecta per fer aquest esdeveniment en el qual coincidiran esport, cultura, tradició i gastronomia mediterrània”, va concloure el director general del Grup Damm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)