Atletisme

Mullera confia ser a la llista de Zuric

Atletisme. El fondista lloretenc va acabar quart en els 3.000 m obstacles de l'estatal d'Alcobendas, però l'atleta que el va precedir no disposa de la marca mínima per a l'europeu. Admet que no va competir bé, però diu que està en bona forma

Àngel Mullera (Lloret, la Selva) no va poder passar del quart lloc en els 3.000 m obstacles del campionat estatal, però tot i això confia ser en la llista de seleccionats per a l'europeu de Zuric. Víctor García (Gesfie) i Sebastián Martos (Nike) es van guanyar el bitllet pel fet d'acabar entre els dos primers i disposar de la marca mínima, però el tercer, Fernando Carro (Platges de Castelló), no ha acreditat els 8:33.00 que exigeix la federació espanyola. Aquesta circumstància obriria les portes perquè el lloretenc completi la tercera plaça d'obstacles, donant com a vàlids els 8:19.26 del curs passat. Amb tot, Mullera admet que no va competir bé: “Vaig tenir una mala nit i no vaig saber gestionar bé la pressió.” I hi afegeix: “Vaig marcar el ritme de pas en els dos primers quilòmetres, però quan faltaven dues voltes em van avançar cinc atletes de cop i em vaig bloquejar. Encara bo que en l'última volta ho vaig donar tot i el tercer lloc se'm va escapar a l'esprint, per només 4 centèsimes.” Tot i aquesta mala experiència, Mullera considera que està a un bon nivell, tenint en compte un test que va completar la setmana abans de l'estatal. La selecció no es farà pública oficialment fins al 5 d'agost, però el director tècnic Ramon Cid li va aconsellar que descansés i que continués la planificació per a l'europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)