Més esport

Inici de l'obert internacional de Figueres

Escacs. Cent jugadors, entre els quals hi ha catorze titulats internacionals de deu països, participen fins dilluns en el Memorial Miquel Mas

El castell de Sant Ferran de Figueres és el marc, des d'ahir i al llarg d'una setmana, de la quinzena edició de l'Obert Internacional d'Escacs de Figueres Miquel Mas. Hi participen cent jugadors, entre els quals hi ha catorze titulats internacionals de deu països i que estaran repartits en tres grups: l'A i el B, segons el seu nivell i, el C, per a jugadors de menys de 12 anys i que disputen el tercer torneig infantil.

L'obert, que es disputa en nou rondes i acabarà dilluns que ve, repartirà 5.000 euros en premis, mentre que l'infantil començarà divendres i es disputarà, també, fins dilluns.

La prova es pot seguir en directe per internet mitjançant els llocs web oficials de l'Escacs Figueres i de la Federació Catalana. L'obert, també, forma part de l'onzena edició del Circuit Català d'Oberts Internacionals.

Aroshidze guanya l'Actiu

l'esportiu

El GM Levan Aroshidze va guanyar l'Actiu de Figueres, la setena prova puntuable per al campionat territorial i que es va disputar diumenge a la sala Martin Zermeño del castell de Sant Ferran de Figueres, amb la presència de 26 jugadors. Aroshidze (Banyoles) només va cedir dues taules, enfront Emili Colls i Albert Badosa. Jaume Mundet i Marc Balagué, amb 7 i 6 punts, van completar el podi. Emili Colls (5,5 punts) va ser el millor figuerenc. D'altra banda, tres jugadors del Figueres van participar en l'estatal d'edats. Oliver Pérez (21è i tercer català en ràpides) i Aleix Mallol en sub-12 i Oriol Serra en sub-16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)