Atletisme

Una rebuda ben merescuda

Atletisme. La ciutat de Lloret homenatja Àngel Mullera, l'únic medallista català de l'europeu

L'únic medallista català del campionat d'Europa d'atletisme, Àngel Mullera, va ser rebut ahir a la plaça de l'Ajuntament de la seva vila, Lloret de Mar, on va ser homenatjat per familiars, amics, companys de club, seguidors i autoritats. L'alcalde, Romà Codina, va lliurar a l'atleta oficialment la medalla de Lloret. L'esportista també va fer un present ben especial a la ciutat: l'entrevista publicada en aquest diari el dilluns en què dedicava el seu principal èxit internacional a tota la ciutat, que li va fer costat en el seu pitjor moment, quan el CSD el va intentar fer fora dels Jocs Olímpics de Londres.

En el petit parlament que va fer l'atleta , visiblement emocionat, va agrair el suport del club de la seva vida –CA Lloret-la Selva, representat pel seu president–i també va tenir un record per a la seva mare i el seu entrenador (Isidre Jiménez), entre d'altres. L'alcalde també va tenir paraules d'agraïment a l'atleta i va destacar-ne una qualitat, la de “fer-se estimar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)