Atletisme

La història es repeteix

Atletisme. Noel del Cerro guanya l'or en els Jocs Olímpics de la Joventut en el salt de perxa, quatre anys després que ho fes Dídac Salas

L'atleta de Collbató Noel del Cerro (1997) va guanyar ahir la medalla d'or en els Jocs Olímpics de la Joventut en la prova de salt de perxa amb un salt de 5,10 metres i va batre la seva marca personal per 5 centímetres. El jove atleta, del club AA Catalunya, es va classificar en la final amb una marca de 4,90 m, el tercer millor registre, i aspirava clarament al podi de la competició. El català va estar acompanyat al podi del rus Vladímir Xtxerbakov i l'iraquià Muntadher Absulwahid, que van saltar 5,05 metres. La història en el salt de perxa es repeteix quatre anys després que Dídac Salas aconseguís la victòria en la mateixa prova, l'any 2010 amb 5,05 metres, batent el seu rècord personal. El mateix Salas va felicitar ahir a través de Twitter Del Cerro i aquest va contestar al seu company per agrair-li les felicitacions.