Atletisme

Definit el calendari del circuit gironí de cros

Atletisme. Tindrà onze proves, la primera de les quals serà una de les més antigues del país, el 2 de novembre a Santa Coloma de Farners

El circuit gironí de cros és un dels millors planters de l'esport català, del qual n'han sortit els últims anys atletes de nivell internacional, com els mundialistes Àngel Mullera i Adel Mechaal, habituals en alguna de les proves del seu calendari cada any.

El 24è gran premi Consell Comarcal de la Selva i l'11è trofeu Ciutat de Girona constaran d'onze proves, la primera de les quals serà la 41a edició del cros de Santa Coloma de Farners, el 2 de novembre. La prova és una de les més antigues del país i es disputarà al nou circuit dels Saioners. Serà, també, puntuable per al gran premi català de cros de cadets, juvenils i júniors, i allà es definiran les seleccions de Catalunya que participaran en el cros internacional Juan Muguerza, d'Elgoibar.

Olot, que ha obert el calendari del circuit en les últimes edicions, serà la seu de la cinquena prova. Banyoles, amb Esther Guerrero, torna a formar part del calendari un any més.

Circuit gironí de cros
41è cros Santa Coloma
2 novembre
32è cros Sant Hilari
9 novembre
17è cros Ciutat Girona
16 novembre
14è cros Vila de Salt
23 novembre
19è cros d'Olot
30 novembre
20è cros de Malgrat
8 desembre
21è cros de Riudellots
14 desembre
13è cros de Banyoles
21 desembre
2n cros de Maçanet
11 gener
16è cros de Vidreres
25 gener
30è cros de Caldes de M.
1 febrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)