Rugbi

Se citen a Palau

Rugbi. Derrota per 17-12 del GEiEG en l'anada de la final de la lliga catalana al camp de l'INEF. La tornada, d'aquí quinze dies a Girona

El GEiEG va perdre per 17-12 contra l'INEF de Barcelona el partit d'anada pel títol de campió de Catalunya, que les grupistes defensen de l'any passat i que pretenen conservar d'aquí quinze dies. Per fer-ho, han de guanyar per una diferència superior als 5 punts. En cas d'empat, el duel es decidiria en la pròrroga. “És possible, penso que podem explotar moltes facetes del joc que no hem intentat”, valorava l'entrenadora del GEiEG al final del partit, l'horari del qual no va agradar a les gironines. “Ens han fet jugar a les 10.30 h, i sense que després de nosaltres jugués ningú més. Hi ha hagut gent que s'ha hagut d'aixecar a les set del matí, per exemple, per arribar a l'hora. Són coses d'aquestes que no s'entenen”, argumentava Vila.

Una final

“Com s'esperava, intens i disputat ben bé fins a l'últim moment.” És el tipus de partit en què hi ha un títol en joc, encara que sigui el primer. I el GEiEG va picar primer, en el minut 3 amb una marca de Júlia Plà després d'una recuperació. L'INEF va ajustar el resultat amb un xut a pals, primer (3-7), i el va capgirar, abans del descans, amb una marca (10-7). L'avantatge local encara va créixer més (15-7). Una segona marca grupista, d'Ana Ibáñez, seria l'últim moviment en el marcador de la Foixarda. “Hem mantingut un bon ritme. La davantera juga bé arran de reagrupament amb fases de guanyar metres, però les tres quarts no han aconseguit enllaçar pilotes i l'única que ha arribat ha sigut la de la marca”, deia l'entrenadora del GEiEG, que lamentava accions puntuals: “Les errades individuals no ens han permès capgirar el partit. Com a col·lectiu, molt bé en la davantera i en tres quarts no tant. No acabem de veure què passa amb la melé. La nostra és potent però haurem de mirar de coordinar-la més.” I hi afegia: “Hem començat molt disciplinades, sense faltes ni cops de càstig, però a mesura que ha anat avançant el partit, n'hem comès alguna més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)