Atletisme

Oukhelfen i Guerrero triomfen al cros de Girona

Atletisme. La tercera prova del circuit gironí va vorejar el miler de participants, en unes condicions excel·lents tant pel temps com pel traçat

El parc de les Ribes del Ter, a Fontajau, i una matinal de bon temps. Són les condicions amb les quals gairebé un miler d'atletes van participar ahir en la dissetena edició del Cros Ciutat de Girona, que aquest any era la tercera prova del calendari del circuit gironí de cros i que, a més, era puntuable per al gran
premi català de cros en
les categories cadet, juvenil i júnior; fets que van permetre als assistents veure molt bones curses i amb l'actuació d'alguns dels millors atletes catalans d'un futur no gens
llunyà.

L'atleta local, que aquest any corre com a independent, Jabir Makhfaoui va superar Jesús Hurtado (JA Sabadell) i Boubacar Sabally (CA Lloret) en una de les millors curses de la jornada i decidida en els últims 100 metres a favor d'un dels dos bessons de Salt. En la cursa promesa i sènior masculí va ser Abdenasser Oukhelfen (CE Penedès) el que va apuntar-se la victòria. Hamid Kabouri (CA Lloret-la Selva) va ser segon després que el guanyador sentenciés la cursa en els últims 200 metres.

En dones, Esther Guerrero (FC Barcelona) va aconseguir el seu segon triomf, després del que va assolir en la cursa inaugural a Santa Coloma de Farners –la setmana abans, a Sant Hilari, no va córrer–. La banyolina va fer valer la seva velocitat i potència. La promesa Sheila Avilés (CA Igualada) va ser segona i Najwa Chouati (CA Manresa) tercera i millor júnior.

Adel, dissetè a l'Internacional d'Atapuerca

Adel Mechhal (AA Palamós) va acabar en la dissetena posició en el Cros Internacional d'Atapuerca, a Burgos. El palamosí havia guanyat les dues proves de cros que havia corregut aquesta temporada, a Calldetenes i sant Hiari Sacalm. Àngel Mullera ( Lloret la Selva) va acabar en el lloc 90 en la seva primera cursa de la temporada i el promesa Jonathan Romeo (FC Barcelona), que també competia per primer cop, va ser 75è en aquesta cursa. El garrotxí Arnau Turon (CAT Terra de Volcans) va ser 83è. El triomf va ser per l'etíop Imane Merga (27:39).