Més esport

Tret de sortida a les jornades

Medicina esportiva. La primera de les tres ponències que organitzen Euses i Isports, dilluns amb Xavier Casanova i Antoni Mora

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (Euses), el centre adscrit a la Universitat de Girona que fa els graus en fisioteràpia i ciències de l'activitat física i de l'esport, i ISports, l'empresa especialitzada en la gestió de serveis mèdics esportius que dirigeix el cos mèdic del Girona FC i el GEiEG, entre altres entitats, organitzen tres ponències vinculades a la medicina esportiva que seran impartides per sis especialistes de prestigi.

L'aula magna d'Euses, al campus de Salt, serà l'escenari de les jornades, la primera de les quals serà aquest dilluns a càrrec dels doctors Xavier Casanova (traumatòleg de la clínica Teknon) i Antoni Mora (metge del Girona FC i traumatòleg i especialista en medicina de l'educació física i de l'esport). El títol de la ponència és El pàdel i el colze del tennista, i es farà a les 20 h, com les altres dues.

Fisioteràpia de l'esport. Lesions, virtuts i defectes del running, el 27 de febrer, i Etiopatologia i tractament del neurinoma de Morton completen el programa de les ponències, a les quals es pot assistir confirmant la presència a les entitats organitzadores mitjançant el telèfon. La segona de les tres és del doctor Juan David Peña (metge del GEiEG, exresponsable dels serveis mèdics del Girona FC i metge del Vila-real) i la doctora Josefina Ramon ( metgessa del Bàsquet Salt, d'EBA), mentre que la tercera la impartiran el doctor Josep Antoni Luque (traumatòleg especialista en el peu) i la senyora Alba Calvo ( podòloga d'iSports).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)