Futbol sala

Continua la mala ratxa

Futbol sala. El Marfil Santa Coloma va caure contra el Palma i fa nou jornades que no guanya. Va fallar ocasions i la defensa no va estar fina

PALMA7


MARFIL6


El Marfil Santa Coloma manté la seva mala ratxa de resultats i aquest cop va caure a casa contra el Palma. Els colomencs fa nou jornades que no guanyen i han encadenat quatre derrotes de manera consecutiva. El partit es va iniciar amb un gol dels local als onze segons, però aquesta bona fortuna es va capgirar ràpidament. Un gol en pròpia porta i una jugada d'estratègia del Palma van capgirar el marcador. El Marfil dominava i creava ocasions, però no estava encertat en atac, ni tampoc en defensa. Un nou gol en pròpia porta va posar l'1-3 al descans. En la segona meitat va semblar que tot podia canviar quan van marcar els locals a l'inici de la represa, però no va ser així. El Palma es va escapar en el marcador i els colomencs no van reaccionar ni amb el porter jugador. En els últims segons Dani Salgado va maquillar el resultat amb dos gols.

MARFIL SANTA COLOMA: Didac, Rubén, Rafa López, Adolfo i Dani Salgado –inicial–; Segura, Sepe, Eric Martel i Medina. PALMA FUTSAL: Barrón, Vadillo, Chicho, David i Taffy –inicial–; Joao, Sergio, Paradynski, Tomaz i Joselito. GOLS: 1-0 (1') Rafa López. 1-1 (1') Rubén (p.p.). 1-2 (6') Paradynski. 1-3 (20') Rubén (p.p.). 2-3 (22') Rubén. 2-4 (24') Taffy. 2-5 (25') Paradynski. 2-6 (31') Sergio. 3-6 (31') Adolfo. 3-7 (34') Sergio. 4-7 (35') Adolfo 5-7 (40') Dani Salgado. 6-7 (40') Dani Salgado. ÀRBITRES: Cordero i Linares. Targeta groga a Sepe (2), Rafa López, Dani Salgado, Didac i Medina.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)