Atletisme

“Sóc el següent, així ho espero”

Atletisme. Jonathan Romeo (FC Barcelona) apunta a ser el pròxim producte de la factoria de Lloret de Mar

Jonathan Romeo (FC Barcelona) va guanyar dimecres la 10a Cursa de Sant Silvestre de Girona, amb 14:55, tres segons més ràpid que l'any abans, quan va ser tercer rere de Josep Lluís Blanco i Jamal Oumrim i després de resoldre un duel a tres amb els triatletes garrotxins Genís Grau i Aleix Domènech, segon i tercer. “Anàvem ràpid, estava preparat per qualsevol cosa. La veritat és que encara anava bé de cames”, analitza Romeo, que tot just corria la seva tercera cursa de la temporada d'hivern després del Cros d'Atapuerca i el de Granollers. “De moment va bé, el que he fet”, diu el lloretenc, que corre la seva segona temporada amb el FC Barcelona i que aquest any viu a Madrid, on hi estudia comunicació audiovisual i entrena a les ordres d'Eugenio Barrios. No va tenir, la temporada passada, una estrena lluïda amb el Barça, Romeo: “Vaig estar lesionat, em vaig trencar la mà per Setmana Santa; em vaig recuperar i, ben bé al cap d'un mes, em vaig fer un esquinç al genoll. Em vaig perdre la temporada d'estiu.”

Promesa

“De cros, he fet Atapuerca i Granollers. I ara espero el Campionat de Catalunya de cros el mes de febrer i, després, el campionat d'Espanya de cros per acabar la temporada d'hivern”, planifica el lloretenc, campió estatal júnior de 3.000 obstacles i de cros per equips i que busca repetir els èxits en la categoria promesa, que ja va advertir en el seu moment que era la més difícil. “És complicat però cada vegada anem millor”, diu. És clar que des dels seus inicis que Jonathan ha estat assenyalat com el següent producte de la factoria atlètica de Lloret de Mar que, amb Isidro Giménez, ha arribat a podis en els campionats d'Europa d'atletisme i amb el cas d'Àngel Mullera com el més recent. “Crec que sóc el següent, així espero”, reconeix el blaugrana.

LA TEMPORADA

Romeo només havia corregut, abans, el cros d'Atapuerca i el de Granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)