Ciara lidera el Mataró, que té els quarts a les mans

Waterpolo. Les maresmenques es van imposar a l'Skif en el segon partit de la fase prèvia i es jugaran el bitllet per als quarts amb les hongareses demà

Equip PT PJ PG PE PP GF GC

El CN Mataró La Sirena depèn d'ell mateix per classificar-se per als quarts de final de la lliga de campions després de la victòria incontestable contra l'Skif de Moscou en la segona jornada de la fase preliminar del grup C. Avui no hauria de patir per derrotar el Kreuzlingen suís (13 h) i, en principi, si es compleix el guió previst, demà s'haurà de disputar el bitllet preuat amb les amfitriones de l'Hungerit Szentes (11 h).

Ahir, les de Florin Bonca van oferir un recital gràcies a una ferma actuació en defensa i a una encertada selecció de llançaments; en aquest sentit van excel·lir Gibson (5 gols) i Cambray (3), que van desfer la igualtat en el marcador abans del descans i en el tercer quart.

Fins llavors, la incertesa havia regnat a la piscina, encara que també s'intuïa que les catalanes tenien potencial de sobres per decantar la balança a favor seu. Les russes s'havien avançat (1-0), però mai més van tornar a dominar el resultat. De fet, fins al final, només van celebrar tres gols més. Les de Bonca, traduint la claredat d'idees en bones accions, es van anar distanciant (4 a 7 al descans) i van encarar l'últim quart amb cinc gols de renda (4-9). Marge suficient per celebrar el primer triomf en la lliga de campions de la història. Fins ara només havia jugat la fase prèvia el curs 2012/13.

SKIF IZMAILOVO MOSCOU: Ustiukhina, Kiseleva, Borisova, Riabova, Kotantxian (1), Andreeva, Bakhrameeva, Khoprova, Kravtxenko (2), Savitskaia (1), Badikxina, Serzhantova. CN MATARÓ LA SIRENA: Carlzon, Gragnolati, Meseguer (1), Smith, Turza, Alba Bonamusa, Cambray (3), Ciara Gibson (5), Bach (1), Zoila, Aina Bonamusa, Laura López (1), Jenifer Lorente. PARCIALS: 2-3, 2-4, 0-2, 0-2. ÀRBITRES: Bianco i Moirallis.

Avui, compromís doble per al CNS

El CN Sabadell afronta una jornada clau després del descans d'ahir i d'haver debutat amb victòria contra les amfitriones del Lilla dijous. Les de Nani Guiu jugaran contra els dos equips més forts del grup A avui: l'Uralotxka rus serà el rival de la jornada matinal, mentre que a la tarda es veuran les cares amb l'UVSE Central hongarès de l'exsabadellenca Gaby Szucs. Les vallesanes podrien encarrilar la primera posició, que és l'objectiu principal.