Rugbi

El GEiEG guanya 0-29 i és líder

Rugbi. Les grupistes ja guanyaven 0-10 al descans després d'una primera meitat erràtica

El GEiEG és el líder de la divisió d'honor femenina de rugbi, després del seu triomf ahir contra el Complutense Cisneros, 0-27. Les dues victòries en dos partits –tots dos amb bonus ofensiu–, permet a les grupistes ser líders i en solitari, amb un punt de marge respecte al Getxo (5-32 ahir amb el Sanse Scrum) i dos sobre el Pozuelo (17-15 sobre l'INEF Barcelona).

Paula Xutglà (15') va obrir el marcador en la primera arribada del GEiEG a la línia de 22 i Magda Pérez (22') va establir el 0-10 al descans en una primera meitat molt dolenta i erràtica. En la segona, les grupistes van recórrer al joc al peu i Àfrica Félez va fer marca i transformació en el 55' (0-17). Ribas va obtenir el bonus al 72', amb la posterior transformació de Félez, i Núria Carreras va estabilr el 0-29 final.

ELS VESTIDORS

No hem fet un bon partit. A diferència de la setmana passada, ni hem estat tan verticals ni hem tingut les idees tan clares. Hem patit
El camp estava molt pesant i no ens afavoria. Quan hem començat a fer servir els peus hem dominat
Coral Vila
ENTRENADORA GEiEG
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)