Waterpolo

Sense aturador

Waterpolo. El CN Sabadell passa a quarts després de resoldre els dos partits més difícils i encadena vint partits sense perdre en la Champions

Europa és el context idoni per valorar els resultats del CN Sabadell. Els rivals salten a la piscina amb els mateixos arguments: jugadores internacionals forjades en competicions del màxim nivell. Aquest és el cas, per exemple, de l'última víctima de les vallesanes: l'UVSE, que aquesta temporada ha agrupat diverses peces de la selecció hongaresa que tenia disperses, com l'exwaterpolista del Sabadell i campiona d'Europa Gaby Szucs, i que l'estiu passat es va penjar el bronze en el campionat d'Europa de Budapest. Però les jugadores del CN Sabadell –moltes són campiones del món i d'Europa i gairebé totes, triples campiones d'Europa de clubs– han crescut tant en els últims temps que esperen amb delit cada revàlida per comprovar els progressos.

Ahir, en menys de dotze hores, van apallissar l'Uralotxka rus (22-11), amb internacionals com ara Karimova i Kolmakova, en un duel que van sentenciar després d'un inici fulgurant; i l'esmentat UVSE (14-9), en un partit encara de més exigència.

El doblet de victòries permet a les de Guiu assegurar-se el primer lloc i encadenar vint partits sense perdre en la lliga de campions, dels quals només ha cedit un empat. Avui tanca la participació contra el dèbil Estrella Roja.

El Mataró, a una victòria de la primera final a quatre

El CN Mataró La Sirena disputarà un dels partits més importants de la seva història aquest matí (11 h). Les maresmenques tenen l'oportunitat d'accedir als quarts de final de la lliga de campions, una classificació que els asseguraria la participació a una final a quatre per primer cop: si superessin l'eliminatòria accedirien a la final a quatre de la lliga de campions, però si quedessin eliminades disputarien la de la LEN Trophy, un mal menor.

Abans d'aquestes càbales, les de Florin Bonca han de derrotar el conjunt amfitrió de l'Hungerit Szentes. Els dos equips s'han plantat a la jornada final de la fase prèvia del grup C amb sis punts i com a únics candidats al segon bitllet per passar a quarts, ja que l'altre se'l va assegurar el Kirixi rus, que no ha perdut cap partit.

Les mataronines es planten a la cita amb la confiança reforçada per haver encadenat dos triomfs. Ahir van apallissar el conjunt suís del Kreuzlingen (0-31). Més que un duel contra un rival, va ser una enfrontament contra el rellotge. A les catalanes els interessava marcar el major nombre de gols de cara a un possible empat a punts a la classificació final amb l'Hungerit Szentes, que es resoldria per la diferència de gols. Els àrbitres de taula van ser el principal enemic de les de Florin Bonca, ja que no aturaven el cronòmetre en els gols ni en les faltes. En el descans havien signat una quinzena de gols i van completar el partit amb setze dianes més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)