Atletisme

Castells i Redondo brillen al Serrahima

Atletisme. Les recordistes de martell van protagonitzar el primer duel del curs en el campionat de Catalunya de llançaments d'hivern

Berta Castells (València TiM) i Laura Redondo (FC Barcelona), coplusmarquistes estatals de martell (69,59 m), van protagonitzar diumenge el primer duel del curs en el cercle de llançaments amb motiu del campionat de Catalunya d'hivern. Aquest cop la de Torredembarra (66,12 m) va guanyar la partida a la de Gavà (65,78), que ha recuperat les millors sensacions després que el curs passat hagués de passar per la sala d'operacions per una lesió al genoll esquerre. De fet, l'atleta blaugrana lidera el rànquing de l'any amb un millor intent de 69,07 m. De moment, totes dues ja han acreditat la marca necessària (64,00 m) per competir en la copa d'Europa de llançaments, a Leiria, però s'hauran d'esmerçar si volen ser en el mundial de Pequín, ja que es demana trencar la barrera dels 70 metres.

Els altres campions a l'estadi Serrahima van ser: Miguel Alberto Blanco en martell (62,85 m); Jordi Sánchez (71.93) i Èlia Pascual (51,13) en javelina, i Jaume León (52,85) i Haja Gerewu (51,81) en llançament de disc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)