Atletisme

Atletisme

Adel, l'ambaixador

L'Ajuntament de Palamós reconeix el doble títol estatal de Mechaal en pista coberta

El palamosí parteix amb possibilitats d'obtenir una medalla

“Portar el nom de Palamóspels cinc continents” és el desig que va expressar Adel Mechaal

L'Ajuntament de Palamós va reconèixer Adel Mechaal pels seus títols estatals de pista coberta en els 1.500 i 3.000 metres fa deu dies a Antequera, en un acte que es va dur a terme dilluns al vespre a la sala noble de l'Ajuntament de Palamós i que va estar encapçalat per l'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, i el regidor municipal d'Esports, Joan Curto. En la recepció també hi va ser present l'atleta Elena Fonalleras, els responsables i integrants de l'Associació Atlètica Palamós, els germans de l'atleta, el seu entrenador, Josep Carballude, i diversos representants d'entitats esportives locals. Palamós va felicitar Mechaal pel recent èxit esportiu, inèdit fins ara en l'àmbit estatal, i el va encoratjar abans de l'europeu de pista coberta que es farà a Praga a partir d'aquest divendres i en el qual el palamosí parteix amb possibilitats d'aconseguir una medalla en els 3.000 metres, distància de la qual té una de les millors marques de l'any (7:52.34), i espera poder córrer per sota dels 7:40.

Orgull i exemple

L'alcaldessa va destacar el treball i la constància que han permès a Adel aconseguir aquests resultats, i va destacar “l'orgull que representa disposar entre els conciutadans de palamosins com l'Adel, que exporten arreu el nom de la vila”. Ferrés va destacar també la personalitat de l'atleta: “Té una gran vàlua humana, que el fa un exemple a seguir per part dels infants i joves palamosins que formen part del teixit esportiu de la vila.” Per la seva banda, Adel Mechaal va voler agrair l'acte i el suport institucional i del municipi que ha rebut al llarg de la seva carrera esportiva, i va destacar el que seria el seu objectiu a mitjà termini: “Portar el nom de Palamós pels cinc continents.” El palamosí corre divendres a la tarda l'eliminatòria dels 3.000 i la final està prevista per dissabte al vespre (19.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)