Futbol sala

Reacció estèril

Futbol sala. El Marfil Santa Coloma perdia per 6-3 a Palma i va estar a punt d'empatar

MARFIL5

PALMA6

El Marfil Santa Coloma va perdre ahir a la pista del Palma i va deixar escapar part de les poques possibilitats que encara tenia de jugar el play-off pel títol. El Marfil perdia per 6-3, però va reaccionar i els balears van acabar demanant l'hora. L'equip català va tenir un inici feixuc quan Chicho va marcar de seguida l'1-0. Els de Xavi Passarrius, però, van respondre ràpidament amb un contraatac culminat per Rubén (1-1 en el minut 2). La reacció va continuar amb un gol de Martel a porteria buida després d'una passada de la mort de Dani Salgado, però a partir d'aquí el Palma va mostrar-se implacable i el conjunt colomenc va cometre errors en defensa que li van costar el 4-2. Una gran jugada col·lectiva de tot el Palma va significar el 5-2 (17') i va acabar d'aigualir les esperances dels catalans, immersos en una dinàmica negativa. El Marfil, però, es va aixecar i va fer el 5-3 mitjançant Segura abans del descans.

Adolfo va enviar la pilota al pal i Dani Salgado no va marcar un penal, aturat per Barrón, dues ocasions que haurien enlairat els colomencs ja en el segon temps. El Palma va fer el 6-3 i el tècnic Xavi Passarius va canviar el porter per un jugador i s'hi va jugar el tot pel tot. L'efecte va ser immediat, amb un gol de Martel (6-4). Salgado va fer el 6-5 i Adolfo va tenir una ocasió per empatar.

PALMA FUTSAL: Barrón, Vadillo, Batista, Chicho i Taffy -equip inicial-; joselito, Paradynski, Tomás, Sergio i David. MARFIL SANTA COLOMA: Àlex, Rubén, Sepe, Adolfo i Dani Salgado -equip inicial-; Martel, López, Segura i Medina. GOLS: 1-0 (1') Chicho. 1-1 (2') Rubén. 1-2 (7') Martel. 2-2 (8') Paradynksi. 3-2 (11'9 Taffy. 4-2 (14') Joselito. 5-2 (17') Vadillo. 5-3 (19') Segura. 6-3 (31') Batista. 6-4 (33') Martel. 6-5 (38') Salgado, ÀRBITRES: Cuesta i García. Groga a Chicho, Segura i Martel. INCIDÈNCIES: Es va fer un minut de silenci per les víctimes de l'accident aeri de França.