El CN Mataró resisteix

Waterpolo. El conjunt maresmenc força un tercer assalt de quarts de final al Terrassa després d'un partit de caràcter eminentment defensiu (4-2)

El CN Mataró Quadis va fer valer la solidesa a la piscina Joan Serra, un feu tradicionalment incòmode per al CN Terrassa, per forçar el tercer assalt de la sèrie de quarts de final de la lliga després d'un partit de caràcter eminentment defensiu (4-2). El canvi d'escenari va propiciar també un duel molt diferent del de dimarts (11-6). El jove equip de Beto Fernández va saber posar en pràctica les consignes del seu entrenador, i va intentar evitar en la mesura del possible els contraatacs del conjunt terrassenc, i que no arribessin pilotes al boia rival. El talent dels dos porters –Diakonow, del Mataró, i Aguilar, del Terrassa– es va posar en evidència en un primer quart sense gols. Dues fuetades de Marzouki, al final del segon quart i a l'inici del tercer, van encarrilar el duel per als locals. Una diferència que s'ampliava a tres gols després d'una jugada d'estratègia en superioritat ben resolta per Merino. L'exmataroní Fran Sánchez, aprofitant un rebot, va marcar el primer dels terrassencs quan ja havien passat més de 21 minuts, però Marzouki va deixar el resultat en 4-1 quan només faltava un quart. En el tram final, Sánchez va anotar el 4-2 definitiu. El tercer partit es disputarà demà a Terrassa (18 h).

Avui es juguen els altres partits de quarts de final: Mediterrani-Canoe (10-12), Catalunya-Barceloneta (10-24) i Barcelona-Sabadell (13-12).