Waterpolo

El Mataró sorprèn i elimina el Terrassa

Waterpolo. El campió de la fase regular va perdre els quarts contra el vuitè classificat

El Mataró Quadis va protagonitzar el capítol més inesperat de l'eliminatòria de quarts del play-off en deixar fora de combat el millor equip de la fase regular, el CN Terrassa. Els maresmencs, vuitens i amb l'últim bitllet de play-off, havien forçat el tercer partit i ahir van vèncer contra pronòstic el Vallès (6-7), un equip que havia fet una lliga excel·lent.

Avui es completarà el quadre de semifinals. El Medi intentarà derrotar el Canoe a domicili (12.30 h) i el Sabadell rep el Barcelona (12.45 h).

El CN Sabadell resol

El CN Sabadell Astralpool es va convertir en el primer classificat per a la final del play-off de divisió d'honor femenina ahir en vèncer el Medi en el segon partit (16-8) i resoldre l'eliminatòria per la via ràpida. Aquest migdia coneixerà el rival ja que el Sant Andreu va vèncer el Mataró La Sirena a domicili en el segon assalt (7-8) i va forçar el tercer duel al Maresme avui (12.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)