Més esport

El Balaguer Villart Logístic sorprèn el Cartagena a domicili

Tennis de taula. Va trencar una ratxa de 46 victòries de manera consecutiva de les murcianes en la superdivisió femenina

El Balaguer Villart Logístic va aconseguir una victòria històrica en derrotar per 2-4 l'UCAM Cartagena a domicili. El conjunt de la Noguera va trencar una ratxa de 46 victòries consecutives de l'equip murcià en la superdivisió femenina, 29 comptant lliga i copa. El Cartagena és el gran dominador estatal i ha guanyat disset títols de lliga, els vuit darrers consecutivament. Les 46 victòries de lliga seguides són dos partits d'aquest curs i els 44 de les dues temporades anteriors, en què va guanyar el títol sense perdre. L'última derrota de l'UCAM en lliga va ser en la darrera jornada del curs 2012/13 contra el Vic a casa (3-4), però tot i així va guanyar el títol.

Wang Tingting, Li Yanllan i Anna Biscarri van ser les protagonistes. Tingting va avançar el Balaguer, però el Cartagena va remuntar (2-1). Tingting i Yanlan van guanyar el doble i tot seguit els dos individuals i van aconseguir el triomf. El Cartagena, que va presentar tot l'equip, és el líder perquè el mateix cap de setmana va jugar dos partits més –després de la derrota–, i els va guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)