Atletisme

Esther Guerrero supera un rècord del 1988

Atletisme. La banyolina del New Balance va córrer els 600 metres en pista coberta en 1:30.08 i va rebaixar en tres dècimes l'anterior registre

Esther Guerrero va fer el rècord estatal de 600 metres en pista coberta, ahir en un control a Sabadell, amb 1:30.08. L'anterior millor registre era l'1:30.4 de la castellana Rosa Colorado, el 1988 a Vittel.

La banyolina corria la primera cursa aquesta temporada en pista coberta i va fer la primera meitat en 44 segons (els primers 200 en 29) i 45 en la segona. L'especialista en tanques Laura Natalí Sotomayor (València) va ser segona amb 1:33.72.

Guerrero, l'única migfondista de l'Estat amb la mínima dels 800 per ser als Jocs (2:01.43), focalitza la temporada en l'estiu i no ha preparat la pista coberta de manera específica. “Faré un petit pic de forma per poder córrer en el campionat d'Espanya en condicions i, si surt algun míting, aprofitar-ho. Però no prepararé el mundial indoor ni buscaré la mínima per ser-hi”, deia fa quinze dies en una entrevista en aquest diari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)