Handbol

Josep Espar, al Veszprém

Primera estatal. El tècnic barceloní, que dissabte ja no va dirigir l'Augi, deixa Sarrià en el seu cinquè curs per ser el segon de Xavier Sabaté en un dels favorits per guanyar la lliga de campions

Josep Espar s'incorpora al Veszprém com a segon del també barceloní Xavier Sabaté. Antonio Carlos Ortega era l'entrenador del conjunt hongarès i, destituït al setembre, l'aleshores segon es agafar les regnes de l'equip. Sabaté va renovar aquest gener com a màxim responsable tècnic del subcampió de la lliga de campions i clar aspirant al títol. I, ara, ha confiat en el tècnic de l'Augi perquè sigui la seva mà dreta. László Nagy, íntim d'Espar i amb qui ha compartit activitats formatives com campus d'estiu, va arribar a fer aquestes funcions de manera improvisada. Espar, que farà 40 anys i que ja havia rebutjat ofertes importants aquest estiu, ja no va dirigir l'Augi a Sant Esteve Sesrovires abans-d'ahir (26-22). De fet, ja es va acomiadar del club i l'equip abans de marxar a Hongria dijous i, aquest cap de setmana, era a Polònia seguint la fase final de l'europeu.

El Sarrià no es vol pronunciar fins que el seu tècnic des de l'estiu del 2011 sigui presentat de manera oficial. Sí que, evidentment, busca una alternativa a la banqueta de l'Augi, que va fer una gran primera volta i que ocupava llocs de fase d'ascens fins fa quinze dies. Amb tres derrotes, dissabte rep el Sant Quirze i després visita el Granollers B (els dos primers, ara mateix). El club vol que el seu substitut sigui una persona de la casa i, Pasqui, amb una dilatada trajectòria –queden jugadors de la seva etapa a la plantilla– és el més ben posicionat. Com a tècnic de les categories inferiors del Sarrià va arribar a l'estatal amb el gros de jugadors joves de l'Augi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)