Atletisme

Estela García aspira al doblet en velocitat

Atletisme. La velocista vilanovina, líder destacada de l'any, ja va obtenir els dos títols catalans de 60 m i 200 m ‘indoor' el 2013

Estela García Villalta (València TiM) s'albira com una de les grans protagonistes del campionat de Catalunya en pista coberta, que es disputa demà a Sabadell. La velocista vilanovina arriba a la cita en un gran moment de forma, com a líder destacada en el rànquing estatal tant en 60 m (7.43), en què ha rebaixat en dues centèsimes la seva plusmarca personal, com en els 200 m (23.89), i aspira a un doblet que ja va aconseguir el 2013, tant en el campionat català com en l'espanyol. En les dues proves, García Villalta tindrà competència de primer nivell amb les joves velocistes del FC Barcelona Cristina Lara (7.52) i Carmen Sánchez (24.31), segona en els 60m i tercera en els 200 m en el rànquing respectiu de l'any.

Un altre dels atractius del campionat serà la presència de la banyolina Esther Guerrero (New Balance), que no ha preparat específicament la campanya de pista coberta, però que ja ha estat capaç d'establir un rècord estatal dels 600 m (1:30.08). Guerrero, amb tres títols en els 800m i un en els 1.500 m, figura inscrita en els 400 m, en què tindrà com a principal rival Andrea Díez (AA Catalunya). En els 60 m masculins, Eduard Viles (CA Igualada) és el gran favorit per assolir la tercera corona en els 60 m, mentre que en els 200 m s'espera una pugna interessant entre Lluís Vallejo (Platges de Castelló) i el jove lleidatà Aleix Porras (FC Barcelona). En les proves de mig fons destaca la presència d'Àlex Rodríguez, en 800m, i Llorens Sales i Montse Mas, en els 1.500m.

Salas i Pinero, en salt de perxa

Dídac Salas (FC Barcelona) i Anna Pinero (València TiM) són els grans favorits per assolir el títol català en perxa. El saltador blaugrana, que aquest curs ha volat per sobre de 5,30 m, haurà de vigilar la progressió del seu company de club i d'entrenaments Noel del Cerro, que acredita 5,10m. En el concurs femení, Pinero, amb set títols consecutius al seu palmarès, intentarà elevar el seu llistó de l'any (4,05 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)