Waterpolo

La Sirena, embalada

Copa LEN. Després d'un inici dubitatiu, el CN Mataró va imposar la seva velocitat a l'Uralotxka i avui lluitarà per rubricar la setmana perfecta en la final europea contra el Vouliagmeni grec

La Sirena CN Mataró té avui l'oportunitat de rubricar la setmana perfecta. Sis dies després d'haver conquerit la copa estatal a Sabadell, la primera del seu palmarès, està en disposició de lluitar per un títol europeu en la final de la copa LEN, que a més jugarà a casa, a la piscina del Centre d'Esports del Sorrall. El conjunt mataroní va fer els deures contra el sorprenent Uralotxka rus (16-12) i avui (20.45 h per Esport 3) mirarà de rematar la feina contra el Vouliagmeni, que en la primera semifinal va derrotar el Szentes per 12-9. L'equip de Florin Bonca va començar fred, amb alguns dubtes, però a partir del segon quart va saber portar el duel al seu terreny i a còpia de contraatacs va sentenciar en un gran partit de les canoneres de l'equip. En aquest sentit, va destacar Roser Tarragó, que amb set dianes es va erigir en el principal argument ofensiu d'un equip que ha posat la directa cap al seu segon títol de la història en una sola setmana. L'inici, però, no va ser gens fàcil. L'Uralotxka va començar sense complexos, amb una efectivitat màxima en les accions de superioritat (3 de 3). En el bàndol local, hi havia dubtes per superar la defensa pressionant i va cedir en el primer parcial, tot i els gols de Gibson i Tarragó. En el segon acte les tornes van canviar. El conjunt maresmenc va saber imprimir més velocitat al seu joc i van aparèixer dues de les protagonistes de la copa estatal, Elizabeth Keeve i Laura López. Abans, Tarragó ja havia signat l'empat en una acció de superioritat. Una gran aturada de la portera nord-americana va ser el preàmbul d'un contraatac que propiciaria una nova exclusió per a la jove formació russa. López tampoc no va perdonar i va situar el CN Mataró per primera vegada amb avantatge en el marcador. La central madrilenya, especialment inspirada, va fer una assistència mil·limètrica perquè Ona Meseguer rematés a boca de canó. López va segellar els dos primers quarts amb una tercera diana que començava a deixar la semifinal molt favorable als interessos mataronins (7-4).
Tarragó, golejadora
Després de la represa, les jugadores exteriors del CN Mataró van continuar veient porta amb relativa facilitat, amb grans gols de les esquerranes de l'equip, Ona Meseguer i Ciara Gibson, mentre Tarragó, aprofitant la feina de les seves companyes, continuava engrossint el seu compte golejador. La internacional mataronina, de penal, va ampliar la diferència fins als sis gols (15-9), que amb 4:35 de joc ja deixava el partit dat i beneït. La primera semifinal va estar marcada pel gran inici del Vouliagmeni, que amb un primer parcial de 6-1 va deixar ben encarrilat el seu accés a la final. Per rubricar la setmana fantàstica el Mataró haurà de treballant de valent en defensa i lligar curt la capitana Roumpesi, que amb quatre gols va ser el factor desequilibrant del seu equip. La Sirena Mataró, però, està en estat de gràcia i amb el suport incondicional dels seus aficionats va embalada cap a la seva primera corona europea.

CN MATARÓ16
VOULIAGMENI12
SZENTES9
URALOTXKA12

LA SIRENA CN MATARÓ: Keeve (Neddermann), Benekou, Tarragó (7, 1p), Gibson (3), Bach, Meseguer (3), López (3) –equip inicial–; Gragnolati, Alba Bonamusa, Cambray, Ríos i Aina Bonamusa. URALOTXKA ZLATOUST: Golovina, Abdriziakova (2), Karimova (1), Gerzanich (3), Gorbunova (2), Koryakina, Bersneva -equip inicial- Neznamova (3), Koryakina (1), Zaplatina i Isakova. PARCIALS: 2-3, 5-1, 5-4 i 4-4. ÀRBITRES: Schopp i Kunikova. PÚBLIC: Uns 500 espectadors. VOULIAGMENI NC: Kouvdou, Tsoukala (2), Chdyrioti (2), Mamoglou, Protopapa, Xenaki (2), Mavrota, Roumpesi (4), Kotsia (1), Diamantopoulou (1), Seletopoulo, Kontogianni i Kotsioni. HUNGERIT SZENTES: Bolonyai, Mihály (1), Hevesi (2), Urvári, Miskolczi, Farkas (1), Gémes, Kádár, Tóth, Bujka (2), Köver-Kis (2), Pengó (1) i Gundl. PARCIALS: 6-1, 2-3; 2-1 i 2-4.
Hem començat fredes, però després els hem pres la mida. En la final, la defensa serà clau
Ciara Gibson
JUGADORA LA SIRENA CN MATARÓ
El Vouliagmeni és un equip més experimentat i haurem de jugar com a Sabadell
Roser Tarragó
jugadora de LA SIRENA CN MATARÓ
Ens ha costat perquè l'Uralotxka juga un waterpolo inesperat, però hem sabut pressionar
Florin Bonca
entrenador de la sirena CN MATARÓ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)