Opinió

Perseguits

Històricament, l'Estat ha anat contra el Barça i per això no tinc cap dubte que sí, que hi ha mans negres darrere el que passa

Em poden dir paranoic, però després que tanta gent hagi sortit a dir que no cal confondre les coses, ni embolicar-se amb la senyera i menys amb l'estelada per defensar el club i, sobretot, que no hi ha cap persecució judicial ni de l'Estat contra el Barça, em ve de gust de dir que aquesta és una de les poques vegades en què he estat absolutament d'acord amb el president Bartomeu. I només em faltava que l'endemà sortissin, teòricament sense cap estratègia prèvia (o sigui amb estratègia), Javier Faus i Carles Vilarrubí a desmentir el seu president i dir que no, que no cal veure fantasmes, per decidir del tot que sí, que hi ha hagut una estratègia judicial contra el Barça. Això no vol dir que acusi a ningú de prevaricació. Però és molt estrany que el fiscal hagi fet el que ha fet, demanar imputar el Barça i el seu president pel cas Neymar, i que el jutge, que aquest sí que va contra rellotge pels motius que tots sabem (Gürtel, Bárcenas, etc.) decidís en menys de vint-i-quatre hores imputar-los. Alguna cosa en sé, de jutjats, i les casualitats no existeixen. Això no vol dir ni que defensi el president Bartomeu, ni l'expresident Rosell, ni tan sols el Barça. És evident que en el cas de la FIFA i en el fitxatge de Neymar les coses no es van fer bé. Vaig dir aquest dia que el pecat original de tot plegat cal buscar-lo en la prepotència, a pensar que ningú s'atreviria i que se'n sortirien només perquè la marca Barça ho tapava tot. Dons jo ho veuen: el Barça no pot fitxar i el club, l'expresident i el president estan imputats per l'Audiencia Nacional, que, no ho oblidem, és un organisme extraordinari, hereu del Tribunal d'Ordre Públic de la dictadura franquista, allà on volen perseguir la Generalitat pel fet d'emetre moneda falsa, per exemple.

Per tant, sí que crec que el Barça està perseguit. I que potser una vegada fet s'han adonat que se'ls n'ha anat la mà i per això alguna portada de diari que no és precisament independentista reconeix obertament la preocupació del govern espanyol. Que és com dir de l'Estat. No parlo d'un àrbitre que estigui bé o malament, sinó de la mateixa història. Va ser Primo de Ribera, el dictador monàrquic i pare del fundador de la Falange, que va clausurar el camp del Barça per una xiulada a l'himne espanyol. Recordem que van afusellar un president del Barça els facciosos. Recordem que van intentar enfonsar el club després de la guerra, però no van aconseguir-ho. Recordem l'estima que li tenia Franco i la seva gent. I Di Stefano. En fi, que tradicionalment l'Estat, mitjançant el govern o els fils que mou, ha estat al darrere de tot el que ha intentat perjudicar el Barça, anant fins i tot contra el que prediquen, que és una gran marca espanyola. Per tant, estic convençut que el Barça ho ha fet malament amb el fitxatge del brasiler, però que al darrere de tots els fils de la fiscalia, com també de la manera com van al darrere de Messi i de tants altres, hi ha una voluntat de perjudicar el club. Ho porten en el seu ADN, el Barça només el necessiten perquè el Madrid el pugui guanyar. I quan no és així, pateixen i maniobren. O sigui que més partits com el de Bilbao per fer-los posar nerviosos. I que Bartomeu aguanti davant el jutge encara que els seus vicepresidents, per por o per interès, li facin el llit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)