Olimpisme

La consellera de la Presidència visita els olímpics i paralímpics catalans al CAR de Sant Cugat

Laura Vilagrà destaca “la bona salut de l’esport d’elit” amb 101 representants de 25 disciplines en els Jocs de Tòquio, que suposa un 33% del total de la delegació espanyola

La consellera de la Presidència Laura Vilagrà ha visitat aquest matí els esportistes olímpics i paralímpics catalans al CAR de Sant Cugat i els ha encoratjat amb vista a l’imminent cita esportiva a Tòquio. Vilagrà ha posat en valor el potencial de l’esport català, que amb 101 esportistes de 25 disciplines, representa el 33% del total de la delegació espanyola a la capital nipona. “Tenen un gran honor i responsabilitat, seran els nostres ambaixadors i ambaixadores. La xifra s’ha incrementat respecte els Jocs de Rio i Londres, i això demostra la bona salut del nostre esport d’elit”, ha remarcat. Durant el recorregut la consellera de la Presidència ha pogut saludar el marxador Chuso García Bragado, que afrontarà els seus vuitens Jocs Olímpics, les components de l’equip de natació artística o el palista paralímpic Jordi Morales, entre d’altres. Durant el trajecte han acompanyat a Vilagrà la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i el director del CAR, Ramon Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)