Olimpisme

Mikel Merino posa fi al patiment de ‘la roja’

Futbol. Empata amb l’Argentina i es jugarà els quarts amb la Costa d’Ivori

Espanya 1 Argentina 1

ESPANYA:Unai; Óscar Gil (Moncayola, 87’), Eric Garcia, Pau, Cucurella; Zubimendi, Merino (Vallejo, 87’); Asensio, Pedri (Soler, 74’), Olmo (Bryan Gil, 85’), Oyarzabal (Rafa Mir, 74’).ARGENTINA:Ledesma; Nehuén Pérez, Bravo (Mosevich, 83’), Herrera, Medina; Vera (Colombatto, 55’), McAllister (Payero, 55’), Barco (De la Vega, 46’), Belmonte, Gaich, Urzi.GOLS:1-0 (66’) Mikel Merino; 1-1 (87’) Belmonte.ÀRBITRE:Ismail Elfath (EUA) T.G.: Nehuen (10’); Vera (53’); Colombatto (58’); Payero (61’); Bravo (81’); Óscar Gil (83’); Mosevich (92’).COMENTARI:La selecció espanyola va patir per classificar-se per a quarts, en què jugarà contra la Costa d’Ivori. L’empat li va servir per acabar primera del grup C i a l’Argentina fer-ho com a segona. Els de Luis de la Fuente van tenir el domini, però van fallar ocasions. El gol va arribar en la segona part després d’una assistència de Dani Olmo que va rematar Mikel Merino. L’Argentina va buscar l’empat, que va arribar 3 minuts abans del final i però va quedar eliminada.