Editorial

L'EDITORIAL

Un Sant Jordi que també és esportiu

Encara hi ha molt camí a recórrer i moltes temàtiques mai, o poc, tractades que mereixerien un lloc a les llibreries

S'acosta Sant Jordi, temps de llibres. També de llibres de temàtica esportiva. Avui, com hem anat fent des de l'any 2013, L'Esportiu dedica un espai, aquest any dues planes, a les novetats editorials relacionades amb el món de l'esport que els lectors i aficionats ja poden trobar a les llibreries i també trobaran diumenge a les parades de llibres que hi haurà als carrers i les places dels pobles i ciutats d'arreu de Catalunya.

Els llibres relacionats amb el FC Barcelona d'una o altra manera són majoria en les novetats editorials de l'àmbit esportiu. La força mediàtica del club amb més seguidors de Catalunya –recordem la recent enquesta del CEO– també s'imposa en el sector editorial i els llibres sobre diverses històries del club blaugrana o dels seus grans tòtems no fallen mai per Sant Jordi.

No tot és Barça, però, i en el recull que avui publiquem –en què, evidentment, no hi cap tot– també hi ha llibres d'altres esports i maneres de veure i de viure l'activitat esportiva. Ja fa temps que si vas a la secció de llibres d'esports hi trobes moltes més obres sobre entrenament, alimentació i nutrició. Periodistes, esportistes i entrenadors ja fa uns quants anys que s'aventuren a deixar les seves vivències en una obra més duradora com és un llibre. Encara hi ha, però, molt camí a recórrer i moltes temàtiques mai, o poc, tractades que també mereixeren un lloc a les llibreries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)