Editorial

L'EDITORIAL

Un partit per vèncer i també per convèncer

El Barça sempre està obligat a derrotar el Real Madrid, però aquesta vegada ho està més i tot, si és que això és possible

El Barça està obligat a guanyar aquesta tarda el Real Madrid al Camp Nou. El Barça sempre està obligat a derrotar el Real Madrid, però aquesta vegada ho està més i tot, si és que això és possible. Els sis punts d'avantatge que els blancs tenen respecte als blaugrana no s'haurien de convertir en nou si el Barça no es vol complicar molt i molt el seu futur immediat i la possibilitat de guanyar una tercera lliga consecutiva. Estem en la catorzena jornada d'una lliga que es juga a 38 partits, i res quedarà decidit avui al Camp Nou, però haver de viure a nou punts de l'etern rival no seria gens bo per al Barça. Ni per a l'equip ni per al club.

Les temporades són molt llargues i pot passar qualsevol cosa. Només cal fer memòria del sotrac del Barça en la recta final de la temporada passada, que quasi li costa el títol de lliga. O de l'enfonsament del Madrid fa dos anys després del mundial de clubs.

El Barça ha de sortir a totes per superar el Madrid. És una final que es juga al desembre i ha de tenir clar que una victòria el rellançaria. El Madrid té sis punts més que el Barça en la lliga, i fa 32 partits que no perd, però el seu joc tampoc convenç: en la Champions no té assegurat el primer lloc del grup. Luis Enrique recupera Iniesta per al partit d'avui, i el retorn del manxec hauria d'ajudar el Barça a recuperar la seva millor versió i donar una satisfacció a tots els seus aficionats. Avui s'ha de vèncer i també mirar de convèncer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)