Editorial

L'EDITORIAL

Chen Yansheng es posa un sis de nota

Economia al marge, Chen Yansheng també està satisfet perquè els resultats esportius acompanyen

El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, va fer ahir balanç del seu primer any al capdavant del club. Ho va fer davant de la premsa, de la mateixa manera que ho havia fet dimarts en la junta d'accionistes. Chen Yansheng va tornar a demostrar que té les idees molt clares: l'Espanyol és una més de les empreses del seu grup i ha de funcionar. I per això cal ser professionals, en tots els aspectes. I per això no es cansa d'insistir que s'ha de professionalitzar l'entitat. Des del primer a l'últim.

L'arribada de Chen ha donat un important impuls econòmic al club, però continua havent-hi un deute considerable. Hi ha molta feina per fer i el dirigent xinès ahir no va voler presumir: es va posar un sis i va demanar paciència, molta paciència.

Economia al marge, Chen també està satisfet perquè els resultats esportius acompanyen i l'Espanyol arriba al derbi de demà en una bona situació, lluny de les penúries de les últimes temporades. La seva confiança en l'equip tècnic, ara amb la incorporació de Jordi Lardín, és total, i ahir també va demostrar que sap quines tecles ha d'anar tocant per satisfer l'afició, com reivindicar el futbol base. La confiança de Quique Sánchez Flores en joves com Marc Roca i Aarón Martín, també hi ajuda. Però Chen no es vol quedar aquí i ahir també va deixar clar que vol algun xinès a la plantilla. Coses de la globalització del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)