Editorial

L'EDITORIAL

El Sevilla anima la lluita per la lliga

I si el Barça serà capaç de mantenir d'una vegada una regularitat de joc i de resultats sempre necessària

El Real Madrid va tastar la seva medecina en el temps afegit del partit de lliga al camp del Sevilla i la lluita pel campionat agafa una nova dimensió. La ratxa d'imbatibilitat de l'equip de Zidane –40 partits– que es va estar a punt de trencar en el partit de copa de dijous passat al Sánchez Pizjuán, va acabar finalment al mateix escenari tres dies després. I ara tothom es pregunta quina serà la reacció de l'equip blanc, si el Sevilla està en condicions de lluitar de tu a tu amb els dos grans de la lliga espanyola i si el Barça serà capaç de mantenir d'una vegada una regularitat de joc i de resultats que sempre és necessària si es vol guanyar la lliga.

És veritat que el Real Madrid té un partit pendent, que es jugarà el 22 de febrer a Mestalla, però fins llavors poden passar moltes coses. El Barça va demostrar contra l'Athletic en la tornada de la copa i contra Las Palmas en la lliga que va retrobant el seu joc, que Messi està com sempre, que Luis Suárez torna a estar fi i que el fons d'armari és capaç de donar descans amb garanties als titulars. El Barça de Luis Enrique, a més, acostuma a fer bones segones voltes –tot i aquelles setmanes dramàtiques entre març i abril de l'any passat–. Tot plegat, molts indicadors que la lliga està ben viva i que, malgrat el fred que ens atrapa aquestes dies, la temperatura del campionat està alta com feia temps que no es veia. I amb un convidat a tenir molt en compte: el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)