Editorial

L'EDITORIAL

El mundial entra en la fase decisiva

S'hauria d'arribar a unes semifinals entre França i Alemanya i Dinamarca i Espanya –amb permís de Croàcia

El campionat mundial d'handbol entra avui en la fase decisiva amb els primers quatre partits dels vuitens de final. Totes les grans seleccions, excepte Polònia –bronze en el mundial i quarta en els Jocs–, han superat la primera fase sense cap mena de problema i han entrat en el quadre final en el lloc que se suposava que havien d'ocupar, amb la qual cosa, en teoria, s'hauria d'arribar a unes semifinals entre França i Alemanya en una banda del quadre i Dinamarca i Espanya –amb permís de Croàcia– a l'altra.

Els quatre equips que han estat primers de grup –França, Espanya, Alemanya i Dinamarca– ho han estat amb solvència, encara que tothom té clar que a partir d'avui tot es juga a un partit i un mal dia pot ensorrar tota la bona feina.

Com la que està fent el tècnic català Jordi Ribera amb l'equip espanyol –en el qual hi ha sis jugadors catalans–. Després de quedar fora dels Jocs de Rio, la selecció espanyola –subcampiona europea el 2016 i quarta mundial el 2015–, ha tornat a una gran competició amb un equip renovat i moltes incògnites, però la primera fase l'ha reforçat amb un ple de victòries i una gran exhibició contra Eslovènia. La selecció del Brasil posarà avui a prova la solidesa de l'equip espanyol en un partit a cara o creu. Jordi Ribera coneix molt bé la selecció brasilera, ja que la va dirigir en dues etapes, l'última va acabar fa ben pocs mesos, en els Jocs Olímpics de Rio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)