Editorial

L'EDITORIAL

La lliga i el joc de les dinàmiques

La que va trencar va ser la de derrotes i la que va perpetuar va ser la de les accions polèmiques a favor del Real Madrid

Luis Enrique va dir ahir en la roda de premsa prèvia del partit que el Barça juga aquest vespre a Eibar que estan intentant entrar en una dinàmica llarga de triomfs que els permeti posar pressió als equips que els precedeixen en la classificació i anar retallant les diferències. El Barça ha guanyat els tres últims partits –dos de copa i un de lliga– i avui té una gran oportunitat de sumar un nou triomf i seguir en la dinàmica positiva de què parlava Luis Enrique.

El que segur que no podrà fer avui el Barça serà retallar diferències amb el líder. El Real Madrid va patir, però va derrotar el Màlaga al Bernabéu i és el campió d'hivern. L'equip de Zidane també està en el joc de les dinàmiques. Ahir el protagonista va ser Sergio Ramos, que en va trencar una i en va mantenir una altra. La que va trencar va ser la de derrotes –Sevilla en la lliga i Celta en la copa– i la que va perpetuar va ser la de les accions polèmiques a favor del Madrid. Perquè el gol de Sergio Ramos que va suposar el 2-0 i, per tant, decisiu en la victòria blanca per 2-1, va ser en fora de joc. Una acció més a favor dels blancs, que li permet respirar una mica, encara que els de Zidane acabessin demanant l'hora i amb el públic del Bernabéu emprenyat.

En tot cas, el que ha de fer el Barça es guanyar avui a Eibar, seguir sumant i esperar que alguna de les dinàmiques que comentàvem abans canviï al seu favor. No totes són eternes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)