Opinió

Animar l'espai d'animació

Sovint s'havia comparat maliciosament el públic del Camp Nou amb el del Liceu

L'observatori blaugrana, és a dir, el CEO dels socis culés, ha destapat que gairebé un de cada tres enquestats valoren de manera regular, malament o molt malament l'acabat d'estrenar espai d'animació del gol nord. Tot i que el club considera que això no és un problema, perquè hi ha un 60% que el valoren bé, la xifra no es pot menysprear.

És evident que cal donar més temps als grups que s'encarreguen de la gestió d'aquest espai, podríem estar d'acord que s'han de limitar al màxim els insults o que caldria que els càntics i els crits de suport anessin sobretot més lligats al que passa al terreny de joc. Però, a banda d'això, és difícil entendre que hi hagi tanta gent que no vegi amb bons ulls la fi de l'ambient operístic del Camp Nou.

I dic operístic perquè sovint s'havia comparat maliciosament el públic de l'estadi amb el del Liceu: gent molt educada, gairebé impassible, eminentment silenciosa, que pujava al carro de l'equip guanyador amb facilitat, però que era de mocador fàcil quan les coses començaven a rutllar només una mica malament. Ara que per fi tenim un grup de gent que intenta canviar aquesta tendència, resulta que un de cada tres socis no ho acaba de veure bé.

D'aquests, un de cada deu diu que el comportament de la grada és forçat o artificial. O sigui que animar quan l'equip va perdent, o quan no s'està fent un bon partit, és forçat? I jo que pensava que precisament animar volia dir aixecar l'ànim. Doncs aleshores cantar l'himne abans de començar el partit també ho deuen trobar artificial perquè, total, el Barça està empatant a zero...

Si us plau, que el club pregunti en el pròxim observatori sobre els abonats que abandonen la seva localitat abans que s'acabi el partit per no trobar embussos, que deuen ser els mateixos que troben artificial animar massa estona. Sempre desitjo que el Barça marqui en el temps afegit per celebrar el gol cridant ben fort i que així el sentin tots els que ja no hi són.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)